HOMEINFO.hu és a Szögletes Aranyhal közös blog oldala

Kedves Olvasó!

Ha ide tévedtél, annak nagy valószínűséggel az az oka, hogy Téged is legalább annyira érdekel a lakás- és épületdizájn, mint minket. Számtalan blog foglalkozik már ezzel a témával, bizony, ezt tudjuk mi is. Mégis, vagyunk olyan merészek, hogy higgyünk abban, tudunk majd Neked újat, érdekeset, feltétlenül megnézendőt, álmodozásra alkalmasat mutatni mi is. A blog tartalmáért két csapat lesz felelős: a szakmaiságról a HOMEINFO, az álmodozásról a SZÖGLETES ARANYHAL fog gondoskodni.

Tartsatok velünk, nem fogjátok megbánni! ;)

HOMEINFO & SZÖGLETES ARANYHAL

Friss topikok

Feedek

inspirálók menedéke

2012.09.18. 09:36 szögletes aranyhal

 coffeeklatch 8.jpg

 

Rajtunk kívül még biztosan sokan vannak, akik ellenállhatatlan vágyat éreznek arra, hogy mások otthonaiba, munkahelyére bekukkanthassanak egy-egy pillanatra. Ez inkább tény, mint valószínűség, nem hiába szaporodtak el annyira mostanában az "élő", "működő" otthonokat, munkahelyeket bemutató újságcikkek és weboldalak, mint például a The Selby, aminek én is nagy rajongója vagyok. Amelyeken nem látszik annyira, hogy órákig takarították, és rendezgették, mielőtt megérkezett a híres lakberendezési magazin fotósa, hogy készítsen pár felvételt egy igazából a valóságban sosemvolt állapotról. Amelyeken viszont látszik, hogy a hétköznapokban élhető otthonokat, irodákat, műhelyeket és kerteket kialakítani egyáltalán nem pénz, inkább ötlet és jó ízlés kérdése. Amelyek bátorítanak, mert  kiderül belőlük, hogy nem csak nálunk van túl sok könyv és túl kevés szekrény, nem csak nekünk vannak mindent szanaszét hagyó gyerekeink, és nem csak a mi házunkra férne rá egy festés. Igen, ezek nehézségek előttünk, hétköznapi "csináld magad lakberendezők" előtt tornyosulnak, de nem szabad, hogy elvegyék a kedvünket attól, hogy a  rendelkezésünkre álló lehetőségekből megpóbáljunk valami klasszat létrehozni, ahová jó megérkezni, ahol jólesik dolgozni, ahová szívesen hívunk barátokat, ami kifejez minket és ami igazi kis menedéket nyújt számunkra.

Az ilyen élettereket bemutató oldalak táborát erősíti a Coffeeklatch is, amely Magali Elali és Bart Kiggen közös gyermeke. Ők ketten kreatív foglalkozású belgák - építészek, újságírók, festők, illusztrátorok, dizájnerek és más művészek - otthonaiba illetve munkahelyére látogatnak el, és ezeket mutatják be az olvasóik számára gyönyörű képek, valamint a házigazdákkal készített interjúk útján. 

Aki vágyik egy kis lakberendezési inspirációra ebben a borongós időben, készítsen egy bögre forró kávét, és böngésszen egy kicsit a Coffeeklatchen. Aztán ha a hétvégét a lakás átrendezésével töltitek, ne minket szidjatok! ;)

coffeklatch 1.jpg

 

coffeeklatch 11.png 

coffeklatch 3.jpg 

coffeeklatch2.png 

coffeeklatch10.png 

coffeklatch 7.jpg

 

A fenti képek Bart Haverkamp and Pieter Croes kertépítő mérnökök lakásában és kertjében illetve Piet Raemdonck festő műtermében készültek.

Tovább a Homeinfo.hu oldalra

A bejegyzés trackback címe:

https://homeinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr914777250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása